Foto: Printscreen/Youtube

Raul Guzman, timski kolega Miloša Pavlovića, doživeo je težak udes zbog koga je prekinuta druga trka Lamborgini Super Trofeo takmičenja na stazi Spa-Frankošan u Belgiji.

Kako je preneo RTS, meksički vozač je prebačen u najbližu bolnicu gde je zadržan radi detaljnih ispitivanja, a za sada je poznato da je došlo do naprsnuća kosti leve noge.

PROČITAJTE JOŠ:

U incidentu, srećom, nije bilo drugih povređenih vozača.

Do udesa je došlo na ulazu u jednu krivinu gde su tri vozila bila gotovo poravnata, a vozilom u kojem je bio i naš šampion Miloš Pavlović, upravljao je Guzman.

Njihov automobil je udario u zaptitnu ogradu u velikoj brzini. Vozači koji su učestvovali u sudaru, Đilardoni i Čekoto, nastavili su trku do kraja.

Pavlović je posle svega potvrdio da je sa njim sve u redu i da se nada i da će sa Guzmanom sve biti kako treba.

„Ovde u Belgiji stvari nisu bile povoljne za mene i moj tim. Na žalost, u drugoj trci smo imali jedan veliki incident koji je ozbiljno kompromitovao naše šanse u borbi za osvajanje titule. Ali to, u suštini, više nije bitno, s obzirom da je incident bio toliko veliki da su sve naše misli u ovom trenutku sa Raulom. Dobili smo informacije iz bolnice da je on u suštini OK, da nema ozbiljnije povrede i to je jedina bitna stvar u ovom trenutku. Posle svega šta se dogodilo, jedva čekam da vidim svog kolegu i razgovaram sa njim. Naš sport je nešto zaista predivno, ali ponekad ume da bude i veoma opasan“, izjavio je Miloša Pavlović posle trke u Belgiji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar