Ket Zingano i Hale Beri, Foto ilustracija: Printscreen Youtube

Slavna američka glumica Hale Beri mogla bi da završi na sudu zbog sukoba sa MMA takmičarkom Ket Zingano.

Zingano namerava da tuži glumicu, jer je Hale Beri navodno obećala da će joj obezbediti ulogu u filmu – do čega nije došlo. To je, kako Zingano tvrdi, nju koštalo posla u organizaciji UFC, jednoj od najvećih na svetu koja se bavi MMA sportom.

PROČITAJTE JOŠ:

Trebalo je da Ket glumi u filmu „Bruised“, posvećenom mešovitim borilačkim veštinama. Taj film je prikazan prošle godine na festivalu u Torontu.

U tužbi koju prenosi „Varajeti“ Zingano tvrdi da joj je Beri ulogu obećala tokom sastanka u julu 2019. godine.

Kao jedna od okosnica tužbe navode se i paralele koje ima film sa stvarnim životom MMA fajterke. Ona je nedelju dana posle sastanka sa Beri dobila ponudu za borbu u oktobru 2019.

Odbila ju je, iako bi to značilo da bi mogla da se bori za titulu. To je Zingano uradila, jer joj je glumica kazala kako ne može istovremeno da bude u filmu i da se bori.

„Zingano je bila rastrzana između veoma važne šanse da napreduje u karijeri i bori se za titulu, ali i prilike koja se pruža jednom u životu, da bude u filmu sa Beri, koji blisko oslikava životnu priču Zingano“, navodi se između ostalog u optužbi.

Zingano je rekla UFC-u da neće učestvovati u borbi, u avgustu 2019. je otpuštena, a onda joj je Beri rekla da samo takmičarke mogu da igraju u filmu. Ket je kasnije potpisala za Belator, a predstavnici glumice nisu medijima odgovorili na pitanja o tužbi.

Da podsetimo, Hale Beri je režirala „Bruised“ i u njemu tumači lik Džeki Džastis, osramoćenu takmičarku koja pokušava da se izbori sa zvezdom u usponu u tom sportu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare