Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ana Divac, supruga legendarnog košarkaša Vlada Divca, oprostila se od svoje majke, koja je preminula u 88. godini.

PROČITAJTE JOŠ

Ana je na svom profilu na Instagramu objavila tužnu vest uz emotivnu poruku i nekoliko zajedničkih fotografija, a posebno je zahvalna Mohanđiju, čuvenom guruu.

„Moja mama je danas napustila ovaj svet. zahvalan sam što sam je imala u svom životu tako dugo. Zahvalna sam na svemu što je učinila za mene, moju sestru i našu decu. Blagoslovena sam što je Mohanđi bio sa njom i što nije bila sama u svojim poslednjim trenucima u ovom životu“, napisala je Ana uz fotografije sa svojom majkom, ali i Mohanđijem.

U pitanju je guru rođen 1965. godine, koji navodi da je za njega duhovnost neprocenjiva i koji sve meditacije, seminare i radionice održava besplatno.

„Prosvetljenje ne možete kupiti u radnji, ja ispunjavam svoju dužnost kao stanovnik Univerzuma. Dajem sve, bezuslovno“, kaže Mohanđi, bivši biznimen u industriji nafte.

„Služenje društvu ili nesebična dela bilo koje vrste će vas osloboditi mnogih tereta. Nahranite gladne, obucite siromašne, provedite vreme sa onima koje je društvo napustilo, nahranite ptice i životinje. Veličina takvog dela nije bitna, ono što je bitno je namera. Imajte dobru nameru i učinite ono što možete, svakog dana. U trenutnom vremenu promena kroz koje prolazimo, energije na Zemlji su veoma turbulentne, tako da je čista sadhana (duhovna praksa) veoma izazovna. Zbog toga nam nesebično služenje daje potrebnu čistotu koja je neophodna za sadhanu (duhovne vežbe)“, objašnjava Mohanđi, koji je do kraja bio uz majku Ane Divac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare