FIFA esprots
FIFA esprots; Foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

EA Sports objavljuje timove sezone po ligama (TOTS) u kojem se nalaze igrači koji su pružili najbolje individualne partije prethodne sezone.

Najbolji fudbaleri se i ove sezone takmiče za mesto u FIFA 22 Team of the Season, a da su naši fudbaleri u odličnoj formi, potvrđuju i novi TOTS paketi za mnoge svetske lige.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksandar Mitrović je značajno doprineo povratku svog Fulama u Premijer ligu postigavši čak 43 gola, zbog čega nema sumnje da se zasluženo nalazi u TOTS-u.

Na listu Bundeslige ubačen je Filip Kostić koji je sa Ajntrahtom osvojio Ligu Evrope.

Mitrovića je EFL TOTS inače ocenio sa 94, a njegov PHY je 98, što znači da je drugi fizički najjači igrač (iza Akifenve) u celoj FIFA igri u kojoj je trenutno preko 20.000 igrača. Kostić je nešto slabiji, pošto ima ocenu 90.

Što se tiče ostalih igrača koji su se našli u timu sezone, posebno se izdvaja golman Vladimir Stojkovića u Saudijskoj Arabiji, a 3. juna se očekuje i Dušan Vlahović, dok Dušan Tadić već ima svoju karticu kao kapiten Ajaksa.

Na kraju, najbolje TOTS kartice izlaze 10. juna sa Ultimate TOTS timom koji će biti u igri makar dve nedelje. Očekujemo dva Ultimate TOTS tima, tako da bi drugi trebalo da izađe 17. juna, a Team of the Season promocija bi trebala da se završi 24. juna.

BONUS VIDEO Ruski Muzej starih igrica – povratak u analogno doba

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar