Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Tmuran period u životu jednog od najboljih kvoterbekova ikada.

Gotovo čitav sportski svet jedva čeka 12. septembar, kada će Tom Brejdi po prvi put po povratku iz penzije predvoditi napad Tampa Bej Bakanirsa, ali je poslednjih dana uzbuđenje zamenila briga zbog izgleda jednog od najboljih kvoterbekova u istoriji američkog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ...

Brejdi je odsustvovao sa kampa Bakanirsa 11 dana, nakon čega se vratio pripremama za novu sezonu, ali je u oči upalo to što je 42-godišnjak vidno izgubio na kilaži, a izgledao je i premoreno.

Ubrzo su društvene mreže preplavile brojne poruke brige za Brejdija, a mnoge je kvoterbekov izgled podsetio na sudbinu Čadvika Bouzmana, zvezdu Marvelovog filmskog univerzuma i glumca čuvenog po filmovima „Draft day“, „Black panther“ i „21 Bridges“, koji je za nekoliko meseci ozbiljno smršao, nakon čega je u avgustu 2020. godine preminuo posle dugogodišnje borbe sa rakom debelog creva.

Iako je i sam Brejdi o odsustvu govorio kroz osmeh i reči „Imam 42 godine, mnogo ‘sra**a’ se dešava“, neuobičajeno duga pauza je, po svemu sudeći, došla kao posledica krize u braku. Naime, supruga Žizel Budšen je, kako prenose američki mediji, svom suprugu ozbiljno zamerila odluku da se vrati iz penzije, zbog čega se par navodno nalazi pred razvodom.

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare