Tanasković predstavio tim Partizana za novu sezonu

Ostalo 09. sep. 202019:49 > 19:50
Podeli:
Željko Tanasković; Foto: S. Djuric

Odbojkaški klub Partizan predstavio je tim za novu sezonu, u muškoj i ženskoj konkurenciji, u kojoj će zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom "Soker" igrati pod imenom - Partizan Soker.

Na promociji na Kalemegdanu predstavnicima medija obratili su se Željko Tanasković, legenda Partizana i srpske odbojke, Ljubomir Galogaža, prvi trener ženske ekipe, Bojan Janić, prvi trener muške ekipe, Duško Nikolić, šef Stručnog štaba, Ana Brđović, sportska direktorka, Peđa Golijanin, predsednik OK Partizan i predstavnici kladionice Soker, Marija Obrenović (direktor marketinga) i Draženko Ruljić (generalni direktor).

PROČITAJTE JOŠ

„Veoma važan dan za naš klub. Teška su vremena za sport i sada uz partnersku pomoć veliki kompanije rastu i nade ambicije. Muški tim je iskusan i očekuje nas takmičenje u evropskom kupu. Plan sa devojkama je da u Superligi budu tvrd orah za sve, a da za dve sezone napadnemo sam vrh srpske odbojke. Odbojka je jedan od najlepših sportova i nadamo se da će se i situacija oko koronavirusa uskoro smiriti, jer je totalno drugačije igrati pred praznim tribinama“, poručio je Tanasković.

OK Partizan svoje utakmice igra u Zemunu u Hali Master, a od sledeće godine će igrati u Olimpijskom trenažnom centru, čija izgradnja na Dorćolu startuje krajem meseca.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar