Tajson
Foto: EPA

Majk Tajson i Roj Džons Džunior izneli su svoje utiske posle egzibicione borbe, koja je okončana nerešenim ishodom.

Veterani boksa priredili su nostalgičarski spektakl, a na kraju nije bilo pobednika. Duel je imao i humanitarni karakter, želeli su borci pobedu, ali se čini da je i ovaj ishod pravedan i donosi džentlmenski karakter meču.

PROČITAJTE JOŠ

„Mogu da prihvatim taj rezultat. Verujem da sam pobedio, ali mogu da prihvatim nerešeni ishod. Fanovi su bili zadovoljni i to je najvažnije“, rekao je Gvozdeni Majk, koji je čak najavio novu borbu.

Sa druge strane, Roj je priznao da nije bilo lako.

„Njegovi udarci, nije bitno gde i kako te pogodi, sve boli. Mislim da sam napravio dobar posao na distanci, pa sam ipak miran s ovim ishodom. Majk je rekao da je spreman za ovo ponovo, ali ja baš nisam siguran. Udarci u telo su me potrošili. Svaki borac zna šta oni rade“, rekao je Supermen.

Borba je koncipirana tako da se održi osam rundi od po dva minuta.

„Navikao sam na runde od tri minuta, ali moram priznati, dva su mi delovala kao tri. Srećan sam što sam ovo učinio s 54 godine i idem dalje“, dodao je Tajson.

Zanimljiva je bila upadica Tajsona, pošto su napomenuto da su se mnogi plašili za zdravlje Roja Džonsa Džuniora.

„Trebalo je da se ja bojim da ne budem povređen. Ja se nisam borio 15 godina, on se nije borio tri godine. Svi se brinu za njegovu zadnjicu, zašto se niko ne brine za moju. Jednom me je ozbiljno pogodio krošeom, uzdrmao me i bolelo je“, rekao je Majk.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar