Kinsi Volanski
Kinsi Volanski Foto: Allstar Picture Library / Alamy / Alamy / Profimedia

Tokom godina videli smo pregršt ludih prekida mečeva, a pojedinci su zbog toga postali legende ne samo u svom okruženju, već i na nivou čitave planete.

Iako čudno zvuči, pojedinci su zbog svojih „upada“ postali planetarno popularni, a tu svoju sposobnost su uspeli i da unovče. Drugi su tim putem krenuli iz čiste zabave, poput Olma Garsije Gerera, sada već čuvenog „golaća iz Granade“, koji je čekao 14 sati sakriven pored terena pre nego što je utrčao na travu u šestom minutu utakmice protiv Mančester junajteda u okviru Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ...

Vitali Zdorovetski

Jedan od najčuvenijih Jutjubera, Ukrajinac koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama, Zdorovetski je napravio opštu pometnju kada je 2014. godine utrčao na teren tokom finala Svetskog prvenstva u Brazilu između Nemačke i Argentine.

No, to nije sve – Zdorovetski u svojoj „biografiji“ ima i upade na teren tokom finala NBA lige 2016. godine (Klivlend – Golden Stejt), Svetsku seriju u bejzbolu 2017… Zbog čega je postao „persona non grata“ na stadionima širom sveta. No, to ne znači da je prestao da „dela“…

Kinsi Volanski

Gde Vitali stade, Kinsi produži. Još uvek je ova lepotica glavna tema među ljubiteljima fudbala, iako je od njenog upada na finale Lige šampiona između Liverpula i Totenhema. Tada 22-godišnja Kinsi ubrzo je raskinula sa Vitalijem, ali je slava ostala, pa je i dve godine kasnije jedna od najpopularnijih devojaka na Instagramu, a o njoj se, što zbog lepote, što zbog otkačenog smsla za humor, priča i dalje, i utisak je da to neće uskoro prestati.

Džimi Džamp

Od finala Evropskog prvenstvao 2004. godine, preko Velike nagrade Španije iste godine, sve do finala Mundijala 2010. između Španije i Holandije, Haime Market je polako gradio status legende u ovoj „disciplini“, i u tome je bezmalo uspeo.

Poznat po političkim porukama, Džamp je poznat postao i po upadu na finae Rolan garosa 2009. godine, kada je pokušao da stavi kapu Rodžeru Federeru.

Sampdorija – Napoli

Nije tog dana bilo do zadovoljstva navijačima Sampdorije, pošto je Napoli slavio sa 5:2, ali je raspoloženje popravila lepotica koja je utrčala na teren noseći zastavu tima iz Đenove.

Mark Roberts

Čovek koji je od „strikinga“ stvorio zanimanje na svom „kontu“ ima čak 565 situacija kada je „izvodio“ svoj performans u 23 različite države, a po završetku Svetskog šampionata 2006. je planirao da se povuče. Ipak, nije uspeo da uđe na stadion, pa je neplanirano nastavio sa svojim „radom“ uprkos tome što će za dve godine obeležiti 30 godina karijere.

Počasno mesto

Remi Galjard

Francuz koji je oduševio svojim umećem u fudbalu dobio je priliku da to i „naplati“ kada je Monpelje osvojio Kup Francuske, a Galjard se, u dresu ovog tima, našao na terenu. I malo je nedostajalo da dobije medalju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar