Dragutin Topić Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Skandal na Svetskom prvenstvu.

Dragutin Topić, legendarni srpski atletičar, otkrio je poprilično skandalozne događaje koji su pogodili reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu za starije juniore u kolumbijskom gradu Kali.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je Topić, inače otac Angeline Topić, mlade nade srpske atletike i finalistkinje u skoku uvis, naveo na svom Fejsbuk nalogu, reprezentativke Srbije su otrovane hranom:

„Prešli smo 10.000 kilometara da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu. Besana noć je iza nas… Pop**deo sam (izvinjavam se na rečniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao! Teodora se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku, i poštujem te do neba“, napisao je Topić, aludirajući na Teodoru Boberić, reprezentativku Srbije u troskoku i skoku udalj.

Podsećamo, Srbija će u finalu Svetskog prvenstva imati dve predstavnice – Angelinu Topić i Zoranu Rokavec, koje su preskočile normu od 180 centimetara i plasirale se u finale.

Ono je na programu 6. avgusta u 22.35 po vremenu u Srbiji.

BONUS VIDEO Adriana Vilagoš ponovo šampionka sveta u bacanju koplja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare