Sportske igre mladih
Foto: Sportske igre mladih

Državno finale Sportskih igara mladih Srbije 2020. održaće se u Brzeću, na planini Kopaonik, od 11. do 27. septembra, saopštili su iz organizacije Sportske igre mladih.

Na takmičenju će se naći dečaci i devojčice koji su u svojim gradovima na turnirima Igara ostvarili plasman u najviši rang takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ

U svakoj od smena očekuje se oko 450 učesnika, a na snazi će biti stroge epidemiološke mere, istaknute i na sajtu www.igremladih.rs, kojih se bezrezervno moraju pridržavati svi učesnici.

Ovogodišnja sezona Sportskih igra mladih svečano je otvorena u Priboju, a Karavan radosti i prijateljstva posetio je ukupno 27 gradova širom Srbije, gde su organizovana takmičenja u fudbalu, tenisu, stonom tenisu, šahu, odbojci, rukometu, odbojci na pesku, uličnoj košarci i igri Lino između dve vatre. Tokom sezone je održano čak 177 turnira.

Da bi i u ovoj sezoni učesnici maksimalno uživali u svakom segmentu najlepše sportske priče pobrinuli su se dugogodišnji partneri, pokrovitelji i sponzori Igara: predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, Vlada Republike Srbije, Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja, generalni sponzor – Kompanija Dunav osiguranje, kompanije Coca-Cola, Elektroprivreda Srbije, Banka Poštanska štedionica, Naftna industrija Srbije i Podravka Srbija, kao i srpski mediji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar