Foto: Printscreen/Instagram/Jasna Šekarić

Srpsko streljaštvo krajnje neočekivano ostalo je bez velike šampionke Bobane Momčilović Veličković, koja je preminula u 31. godini. Od nje se oprostila legenda tog sporta i njena prijateljica Jasna Šekarić, kao i streljački klub Partizan.

PROČITAJTE JOŠ

Velika šampionka koja je streljaštvom počela da se bavi sa devet godina u rodnom Boru preminula je 20 dana posle porođaja.

Jasna Šekarić je na svom Instagram profilu objavila sliku sa preminulom koleginicom uz komentar.

„U ovim trenucima reči deluju previše jednostavno da bih iskazala šta si mi značila. Bez tebe ništa neće biti isto. Tuga je prevelika. Počivaj u miru, draga moja Bobo“, napisala je Šekarićeva.

Emotivnu oproštajnu poruku za jedinstvenu Bobanu Momčilović Veličković imao je i streljački klub Partizan.

„Draga Bobana, nema reči koje mogu da pokriju tvoja dela i uspehe koje si postigla kao jedna od najboljih svetskih strelaca. Hvala ti što si podarila ovom svetu deo sebe, hvala ti što si oduvek bila i ostala najdivniji čovek! Hvala legendo za svaku pojedinačnu i ekipnu borbu, svaka tvoja medalja će biti pamćena i slavljena kao i tvoj život. Tvoja dobrota, osmeh, svaki uspeh ćemo svi zauvek pamtiti. Otišla si prerano, ali si ostala u našim srcima. Počivaj u miru naša sjajna zvezdo, volimo te i svima ćeš nedostajati“, glasila je dirljiva oproštajna poruka SK Partizan na društvenim mrežama.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare