Foto: Promo

Kompanija Mozzart letos obnovila još četiri igrališta, a najveći poduhvat je bilo renoviranje multifunkcionalnog terena u Bileći, posvećenog Tijani Bošković.

Od Subotice, preko Novog Sada, Beograda, Čačka, Niša, pa sve do Banja Luke i Bileće, kompanija Mozzart obnovila je čak 89 igrališta u sklopu projekta „Sto terena za jednu igru“. Ovog leta otvoreni su tereni u Grockoj (posvećen Ivanu Pauniću), Kragujevcu (Raško Katić) i banjalučkom naselju Borik (Slađana Golić), a jedan od najvećih poduhvata od početka čuvene društveno odgovorne akcije bila je rekonstrukcija igrališta na kome je odrasla Tijana Bošković.

U Bileći je napravljen multifunkcionalni teren, na kome je organizovan i doček najbolje odbojkašice sveta posle olimpijske bronze u Tokiju i evropskog srebra u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mozzart Sport (@mozzartsport)

Zasad je renovirano 89 igrališta koja nose imena Kićanovića, Moke Slavnića, Rebrače, Danilovića, Paspalja… Oni su ispisivali zlatne strane naše košarke, a Mozzart sad udara plavi pečat tamo gde su asovi pravili prve korake. I to ne samo u čast legendi igre pod obručima, već i ostalih proslavljenih sportista kao što je Tijana.

Cilj akcije “Sto terena za jednu igru“ je da mlade vrati pravim sportskim vrednostima, da se druže i bave sportom, profesionalno ili rekreativno.

Foto: Promo

“Upravo na ovakvim terenima su širom Srbije i Republike Srpske stasavala velika košarkaška imena, ali i legende iz drugih sportova, a obnovom se pruža prilika nekim novim klincima da krenu stopama šampiona. Ovog leta smo u velikom stilu nastavlili akciju, ne bih da otkrivam još gradove i imena, ali mogu da kažem da ćemo širom Srbije nastaviti našu društveno odgovornu misiju i ulaganje u sportsku infrastrukturu”, naglasio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar