Srpski vaterpolisti se okupljaju u ponedeljak

Ostalo 21. maj. 202012:15
Podeli:
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Vaterpolo reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak u Beogradu na treninzima. Kako je saopšteno na sajtu Saveza, ekipa će se okupiti na Košutnjaku, gde će raditi do 29. maja.

Igrači će imati slobodan vikend, a od 1. do 6. juna obaviće novi ciklus priprema. Takvi ciklusi će trajati do 25. jula uz desetodnevni odmor na polovini rada, posle četvrte nedelje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Počinjemo, za sada bez bazena. Radićemo u teretani i na terenima Zavoda za sport. Biće u početku malo improvizacije ali ću se potruditi da atmosfera bude što ozbiljnija. Moramo da radimo, da ne gubimo vreme. U interesu je svih nas“, rekao je selektor Dejan Savić za sajt Saveza.

Na prvim pripremama će se pojaviti: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Petar Velkić, Sava Randjelović, Milan Aleksić, Radomir Drašović i Đorđe Vučinić.

Tu će biti i Petar Tomić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Draško Gogov i Strahinja Rašović.

Naknadno će se priključiti Branislav Mitrović, Stefan Živojinović, Lazar Dobožanov, Nikola Jakšić, Dušan Mandić, Nikola Lukić, Miloš Ćuk i Stefan Mitrović.

„To je spisak igrača koji će raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mlađih kategorija, postoji mogućnost da i jedan broj mladih vaterpolista priključimo radu“, naveo je Savić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar