Foto: Screenshoot

Srbija je dokazala još jednom pobedom u Pro Clubs mode, jednoj od najpopularnijih fudbalskih simulacija današnjice, da pripada samom vrhu regionalne scene.

Ovaj mode se igra na drugačijem formatu od onog na FIFA eNations Cup. Format je bio 11 protiv 11, svaki igrač je kontrolisao jednog fudbalera na virtuelnom terenu.

PROČITAJTE JOŠ

Budući da je Srbija osvojila V4 Future sports festival i po prvi put prošla grupe eNations kupa, dva najveća turnira ove godine koja su igrana na FUT formatu, jasno je da je srpska reprezentacija trenutno jedna od najjačih u regionu, dok Izrael jedna od najjačih na svetu na FIFA rang listi.

Srbija je u prvoj utakmici best-of-2 formatu potpuno nadigrala Izraelce sa pet golova razlike (Šominjo 2, Mr. Kukić 2 i Stefan Ljujić 1 gol), ali su u drugoj utakmici Izraelci ublažili dominaciju porazom od 2:1 (Stefan Ljujić oba gola), čime su naši u ukupnom rezultatu pobedili 2-0 na turniru koji je deo inicijative u obeležavanja 30 godina od obnavljanja diplomatskih odnosa između Srbije i Izraela.

Bitno je da je organizacija turnira za koje je potrebno 11 konzola, 11 monitora, 11 kontrolera i 11 igrača izuzetno teška i skupa. Iako je turnir bio online, igrači su se posebno zahvalili fudbaleru Partizana Bibarsu Nathu, Nj. E. Jahelu Vilanu, ambasadru Izraela u Srbiji, i Sportuzivo.tv što su omogućili igračima odlične uslove da se mogu pripremiti za ovo takmičenje.

BONUS VIDEO Srbija na tronu sveta, Majstorović MVP

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar