Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić smatra da je ova sezona propuštena i da su svi planovi koje je imao vezano za Tokio, bačeni u vodu.

Savić je u intervjuu za “Novosti” poručio da je razočaran kako se sve dešavalo ove sezone, pre svega petim mestom na šampionatu kontinenta u Budimpešti.

“Osećam se pomalo ‘izigrano’. Imaš igrače koji u suštini dogodine i mogu i ne mogu, a opet sa druge strane videćemo kako će to sve da ispadne na kraju. Tačno je da je cela prošla sezona bila podređena Tokiju. Nažalost, ova godina je propuštena i sada gledamo da 2021. dočekamo sa malo drugačijim odnosom”, rekao je Savić.

PROČITAJTE JOŠ:

On je takođe rekao da sada nije trenutak da se razmišlja o Olimpijskim igrama jer se situacija menja iz dana u dan. Mnofi igrači i ne znaju gde će nastaviti karijeru.

“Videćemo u kojim klubovima će igrati naši igrači i na koji način. Gledaćemo da imaju probe i sve ostalo što je potrebno da bi se iskristalisao sastav. U svakom slučaju, neke stvari koje smo planirali ne mogu da se ostvare. U suštini igrači koji vrede naći će klubove i to je to”, zaključio je Savić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar