Foto: RSS

Rukometašica Srbije Kristina Liščević i Željka Nikolić priželjkuju novu pobedu u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija je na startu kvalifikacija pobedila Tursku u Zrenjaninu (36:27), a u nedelju protivnik u kvalifikacijama će biti Island od 18 sati.

„Definitivno su bolja ekipa od Turske, ali radili smo juče i danas na nekim njihovim akcijama i kvalitetima, kao i na taktici. Iskreno se nadam da ćemo biti spremni za utakmicu i da uradimo sve onako kako smo zamislili. Priželjkujem novu pobedu, to nam je uvek cilj“, rekla je Liščević za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Željka Nikolić ističe da je tim koristio svaki trenutak da se pripremi što bolje za Island.

„Island je kvalitetniji protivnik od reprezentacije Turske, pogotovo kada igraju na svom terenu. Fizički su jače, bolje su u duelima jedan na jedan, fizički spremnije, tako da će utakmica biti dosta teža. Danas nas očekuje jako dug put, a sutra ćemo imati vremena da se odmorimo i spremimo za utakmicu na najbolji mogući način. Cilj je da se upišu nova dva boda i da rasterećenije dočekamo dvomeč sa Švedskom“, poručila je Nikolić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Sudarili se Hamilton i Ferstapen i izleteli sa staze

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar