Foto: Jutjub/Nova S

U novom izdanju emisije "Među nama", na televiziji "Nova S", odbojkaš Nikola Rosić pričao je kako je pobedio koronavirus.

U moru crnih informacija oko svetske pošasti, kao lepa vest izdvojio se srpski reprezentativac, libero Rosić, koji je izvojevao najvažniju pobedu.

„Sigurno da mi je najveća pobeda i najneizvesnija bitka, do samog kraja nisam znao protiv čega se borim, kao ni doktori u svetu. To je i najveći problem ovog virusa“, počeo je Rosić priču prilikom javljanja u emisiji „Među nama“.

Sjajni odbojkaš ispričao je kako je tekla njegova borba protiv koronavirusa.

„Imao sam četiri, pet dana temperaturu, a nisam joj sklon. Imam neke druge simptome kada imam zdravstvene probleme. Odlučio sam da se testiram, snimili su mi pluća i pokazalo se da imam početnu upalu pluća. Uradili su mi test i smestili su me na odeljenje, sutradan su mi javili da sam pozitivan i tako je sve počelo“, naveo je Rosić i potvrdio da je 12 dana proveo u bolnici i tri na „Sajmu“ jer je imao lakše simptome.

„Kako sam čuo, kada se izboriš, pet godina si imun i ne možeš da prenosiš koronu, to su prve informacije, ali kažu i svi svetski doktori da to još nije naučno dokazano“.

Izgubio je snagu, što je normalno, ali kaže da se svakim danom oseća sve bolje. Odbojkaški reprezentativac Srbije objasnio je i kakvi su uslovi bili u bolnicama u kojima je bio, imajući samo reči hvale, a ispričao je i kakva je situacija na „Sajmu“.

Šta je sve rekao Nikola Rosić pogledajte u celom gostovanju u emisiji „Među nama“:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram