Danilo Ikodinović žustro objašnjava zašto je promenio mišljenje o Vučiću
Foto: Zoran Lončarević

Obraćanje javnosti Aleksandra Vučića u kojem je, između ostalog, najavio ponovno uvođenje represivnih mera kako bi se zaustavilo širenje virusa u Beogradu, izazvalo je opravdani gnev velikog broja građana.

Među onima koji su javno izrazili nezadovoljstvo zbog svega što je predsednik Srbije izneo bio je i Danilo Ikodnović, proslavljeni srpski vaterpolista.

PROČITAJTE JOŠ

„Bolnice su nam prepune jer su naša država i sistem, k***c k**čev! Sram vas bilo stoko neotesana! Opet ljude u kućni pritvor, a vi ćete da se šetkate i k**čite okolo jer ste vlast! Pih, s***m vam niz ledja!“, napisao je Ikodinović na tviteru.

Takođe je burno reagovao i na Vučićev pokušaj da abolira državni aparat zbog brojnih grešaka koje je naparvio tokom virusne krize.

„Boli me k***c kako bi bilo roditeljima Vulina! Ti si doneo odluku da se proglasi pobeda nad koronom! Ti si dozvolio da se održe derbi, Kup, turnir, izbori! Ti! Niko drugi! Tada se zarazilo najviše ljudi! I sad mi građani idemo u kuće, a ti i tvoji ćete da se k**čite okolo!“

Na kraju, Ikodinović je na tviteru i podsetio na „milosrdnih“ 100 evra koje je država uplatila punloetnim građanima.

„Sad će svi da vrate sto evra za C vitamin, D vitamin i cink!“, napisao je Ikodinović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram