Eldžarijus Snid Foto: Rob Carr / Getty images / Profimedia

Moglo je da bude tragično.

Novi dan, nova pucnjava u Sjedinjenim Američkim Državama…

PROČITAJTE JOŠ...

Ldžarijus Snid, jedan od najvažnijih igrača odbrane Kanzas Siti Čifsa u američkom NFL šampionatu, izbegao je smrt, nakon čega je priveden u lokalnu policijsku stanicu od strane lokalnih snaga reda nakon što je na terenskom vozilu koje je u njegovom vlasništvu pronađeno nekoliko rupa od metaka.

Kako je naveo portal TMZ Sports, Snid se nije nalazio u automobilu Ford Bronko u momentu kada je na njega pucano, već su automobilom upravljala dva njegova prijatelja kada je iz drugog vozila pucano.

Iako je ubrzo objavljen snimak na kom se vide pripadnici policije kako privode Snida, iz same policije je nešto kasnije stigla informacija da nije uhapšen niti postoji sumnja da je napravio bilo kakav prekršaj, već je došao do vozila nakon što je čuo za incident kako bi proverio štetu, a tom prilikom su ga pripadnici snaga reda priveli.

Inače, Snid je za dve godine izgradio status zvezde u usponu i predstavlja jednog od najvažnijih faktora u odbrani ekipe koju sa klupe predvodi Endi Rid.

„Nasumičan i nepotreban čin nasilja dogodio se dok je gospodin Snid bio u poseti svom rodnom gradu. Niko nije povređen, ali su meci oštetili njegovo vozilo. On je ispitan, nakon čega je pušten bez ikakvog incidenta“, naveo je njegov agent.

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar