Vaso Bakočević
Vaso Bakočević; Foto: Screenshot Instagram vaso_psycho

Teško da postoji veći skandal majstor u balkanskom MMA od Vase Bakočevića, koji iz nedelje u nedelju uspeva da napravi novi gest zbog kog svi pričaju o njemu.

PROČITAJTE JOŠ

nedugo nakon ozbiljne blamaže u ringu odlučio je da svima pokaže kako će se utešiti.

Kontroverzni borac je jedan od najvoljenijih na Balkanu upravo zbog svoje iskrenosti. Nikada se nije cenzurisao, a često je znao da napravi pravi cirkus i pre borbi.

Bakočević je na događaju „Pravda fighting“ izgubio u bokserskom meču od jutjubera Svjatoslava Kovalenka, ali mu to nije preterano teško palo.

Objasnio je svim pratiocima na Instagramu kako može da spava mirno uz bahatu fotografiju u stilu Flojda Mejvedera, koji je poznat pod nadimkom „Money“ („Novac“).

„Psihopata“ je podelio jednu fotografiju koju su mnogi ocenili kao bahatu uz prostački komentar.

„Kaki k**** dormeo“, napisao je Bakočević dok je pokazao kako mirno spava na hrpi novca. Nakon tog poraza je sebe predstavio kao klovna.

„Poraz sudijskom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam vam da se kladite na Rusa, bio je dobar meč. Mene i Tajrona Vudlija treba razapeti i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što me nisu nokautirali samo da bude šlag na tortu. Ovako bodovi – pa to još više boli. Na 1, 2, 3 želim ‘izuvanje’ u komentarima“, napisao je Vaso na Instagramu te na sebe postavio prikladnu animaciju klovna.

Ipak, sredinom septembra je bio priredio još jedan šou.

U Zagrebu se povredio prilikom lou-kika, pa je Fransisko Barija slavio gušenjem.

„Za one koji nisu gledali. Pukao mi je mišić na samom početku meča i to je bilo to. Nisam hteo da se predam i rekao sam sudiji da ne prekida. Protivnik je nastavio da me udara i krenuo je da me guši. Nisam tapkao, niti bih ikada živ tapkao tokom ovog meča. Ali izgleda da sam zaspao na sekundu. Da sam popio nokaut za pet sekundi kao Ben Askren, ne bi mi bilo krivo, ali tragedija je ovako izgubiti. Eto, i to mi se dogodilo nakon ovoliko mečeva. Čim se oporavim, vraćam se. Neću stati dok me ne ubijete kao kera. Pozdrav“, napisao je Bakočević uz fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst u kolicima“, napisao je Bakočević.

Neposredno pre borbe je Bakočević pokazao srednji prst, a onda se uhvatio za međunožje. Objasnio je i zbog čega je to uradio.

„To je bio sportski pozdrav za papane iz lože što su mi je**** srpsku majku dok sam ulazio u kavez. E, debili, znate li vi kome se obraćate? Te reči su muzika za moje uši s obzirom na to čega sam se sve nagledao i naslušao. Ostalim ljudima, prijateljima i braći iz Hrvatske veliki pozdrav, volim vas i vidimo se brzo“, napisao je Vaso, a na merenju pred početak meča se pobio sa Barijom pa su obračuna nastavili u bazenu.

Pojašnjavao je da je nakon što se okušao u borbi bez rukavica „Bare knuckle“, tri dana proveo u krevetu. Nakon surove borbe tokom koje je rizikovao karijeru čak je i mokrio u krevetu.

U karijeri je imao čak 63 MMA borbi, a velika želja mu je da se okuša u UFC.

Znao je da objavi slike i snimke nakon strašnih batina, ali i da nokautirao rivala za samo 18 sekundi.

Svojevremeno je pretio i Živku Stojmenovu da je mrtav čovek pred njihov okršaj u Novom Sadu.

Sve ovo je od njega napravilo veliku zvezdu u regionu, a on je slavu znao da naplati. Iskrenost i neposrednost učinili su da uvek nastupa bez cenzure, što oduševljava navijače na Balkanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare