Vaso Bakočević
Foto: Screenshot Youtube 24sata

Vaso Bakočević doživeo je veliki peh protiv Fransiska Barije jer mu je nedugo nakon početka meča pukao mišić, a onda je ubrzo i poražen.

PROČITAJTE JOŠ

Bakočević se povredio nakon lou-kika. Nije hteo da se preda već je pokušao da na jednoj nozi pobedi. Uskoro je meč završen gušenjem.

Premalo su se MMA borci zadržali u regionu, iako je ova borba godinama najavljivana.

„Za one koji nisu gledali. Pukao mi je mišić na samom početku meča i to je bilo to. Nisam hteo da se predam i rekao sam sudiji da ne prekida. Protivnik je nastavio da me udara i krenuo je da me guši. Nisam tapkao, niti bih ikada živ tapkao tokom ovog meča. Ali izgleda da sam zaspao na sekundu. Da sam popio nokaut za pet sekundi kao Ben Askren, ne bi mi bilo krivo, ali tragedija je ovako izgubiti. Eto, i to mi se dogodilo nakon ovoliko mečeva. Čim se oporavim, vraćam se. Neću stati dok me ne ubijete kao kera. Pozdrav“, napisao je Bakočević uz fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst u kolicima“, napisao je Bakočević.

Neposredno pre borbe je Bakočević pokazao srednji prst, a onda se uhvatio za međunožje. Objasnio je i zbog čega je to uradio.

„To je bio sportski pozdrav za papane iz lože što su mi je**** srpsku majku dok sam ulazio u kavez. E, debili, znate li vi kome se obraćate? Te reči su muzika za moje uši s obzirom na to čega sam se sve nagledao i naslušao. Ostalim ljudima, prijateljima i braći iz Hrvatske veliki pozdrav, volim vas i vidimo se brzo“, napisao je „Psihopata“.

BONUS VIDEO Novak Đoković izjava posle finala US Opena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar