Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su Radnički iz Kragujevca rezultatom 18:14, po četvrtinama 3:5, 7:1, 1:3, 7:5, u derbi meču 3. kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

I pre samog meča bilo je jasno da će duel ova dva tima biti ujedno i direktan okršaj ekipa koje će se boriti za sam vrh ne samo u Srbiji, već i u Evropi, a prva od mnogih „epizoda“ pripala je Novom Beogradu.

Radnički je od prvog momenta utakmice igrao izuzetno dobro, pa su nakon prve deonice imali prednost od 5:3. Ipak, druga četvrtina u potpunosti je pripala domaćem sastavu, koji je sa 7:1 preuzeo prednost i stigao do ubedljivih +4. Iako je Radnički uspeo da u trećoj deonici smanji razliku na samo dva gola, Novi Beograd je pokazao da će biti gotovo nemoguće zaustaviti njegove napade, ponovo su postigli sedam golova, primili pet, pa je meč okončan rezultatom 18:14.

Najefikasniji kod domaćeg tima bio je Strahinja Rašović sa pet golova, dok su Duško Pijetlović i Šušijašvili imali po tri gola. Sa druge strane, Vrlić je četiri puta pogodio gol rivala.

Novi Beograd – Radnički 18:14 (3:5, 7:1, 1:3, 7:5)

Bazen: 11. april. Sudije: Anđelić i Putniković.

NOVI BEOGRAD: G. Pijetlović, S. Rašović 5, Mandić 2, Vučinić 1, D. Pijetlović 3, Martinović, Jakšić 1, Perković, Vlahopulos 2, Drašović 1, Pedro, Šušiašvili 3. Trener: Vujasinović

RADNIČKI: Dobožanov, Branković 1, Stanojević, Janković 3, Ćuk 1, Krug, Tanasijević, Pljevančić, Toholj 2, Miličić, Lukić 1, Vrlić 4, Todorovski, Radulović 2. Trener: Stevanović

FOTO: VK Novi Beograd
FOTO: VK Novi Beograd

BONUS VIDEO Tucak: Deki Savić – gospodin i grdosija s dečačkim osmehom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar