Tajger Vuds
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Tajger Vuds, jedan od najboljih golfera svih vremena, napustio je bolnicu nakon dva meseca i saobraćajne nesreće u Kaliforniji.

On je 23. februara sleteo sa puta, i tom prilikom doživeo višestruke prelome desne noge (fibule i tibie), pa je morala da mu bude ugrađena metalna šipka kako bi ponovo mogao da se osloni na nogu.

PROČITAJTE JOŠ

Vuds, petnaestostruki osvajač golf mastersa, po izlasku iz bolnice objavio je fotografiju na Instagramu.

Ovo je prva fotografija slavnog Amerikanca nakon saobraćajne nesreće, a njegova desna noga se nakon niza preloma nalazi u medicinskoj čizmi.

Očekivano Vuds je odlučio da se slika na golf terenu sa ogromnim osmehom, a uz sve to se na slici sa njim nalazi i pas.

Naravno, mnogi su procenili da upravo ovako Vuds igra na emocije i da želi da razgali mnoge koji su ga osuđivali nakon poslednjeg u nizu skandala.

„Moj teren se brže oporavlja od mene. Ali, lepo je imati odličnog partnera za rehablitaciju, čovekovog najboljeg prijatelja“, poručio je čuveni golfer.

Vest o nesreći je preneo američki „TMZ“ koji iz izvora u policiji navodi da se ne veruje da je Vuds bio pod uticajem alkohola ili nekih drugih nedozvoljenih supstanci. Vuds je vozio Dženesis GV80 iz 2021. godine, a prednji deo vozila je potpuno uništen.

Samo se jednom oglasio Vuds nakon nesreće kada je objasnio da se ničega zapravo ni ne seća.

„Ne sećam se nesreće, niti da sam uopšte vozio automobil“, rekao je kratko američki golfer.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar