Foto: EPA/ORESTIS PANAGIOTOU

Vaterpolo reprezentativac Srbije i jedan od najboljih igrača sveta, Andrija Prlainović, karijeru će nastaviti na jugu Francuske.

On je, kako su prenele „Vaterpolo vesti“, potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Marselja, pošto je nedavno napustio redove OSC iz Budimpešte.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako će sjajni vaterpolista karijeru nastaviti u francuskom klubu koji ima velike ambicije u Ligi šampiona.

„Potpisao sam na tri sezone. Ova sezona je gotova i nema potrebe da čekam. Ugovor na tri sezone, posebno u mojim godinama, bio je važan faktor da se odlučim za ovu opciju, ali i želja da se pridružim klubu koji je pokazao velike ambicije, dobru organizaciju i koji raste iz godine u godinu. Nastupaju u Ligi šampiona, osvajali su Kup Evrope i sada žele da urade nešto više. Pored toga, živeću u Francuskoj, jednoj od najlepših zemalja“, izjavio je Prlainović.

Poručio je da će mu OSC i Mađarska ostati u lepom sećanju.

„Šteta je što ova sezona nije završena, jer smo bili na dobrom putu da nešto uradimo u Ligi šampiona i prvenstvu Mađarske. Dosta dobro je to izgledalo, posebno u periodu posle Evropskog prvenstva. Žao mi je što je ekipa raspuštena i što neće igrati do kraja. Nije najsjajniji završetak jedne priče, koja je za mene bila uspešna. Uživao sam igrajući u Mađarskoj i svakako će mi ostati u lepom sećanju“, dodao je Prlainović.

On je u plodnoj karijeri nastupao za Jadran, Partizan, Crvenu zvezdu, Pro Reko, Solnok i konačno OSC.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar