Rukometaš uhapšen veljko Belivuk
Foto: Screenshot Facebok

U velikoj akciji žandarmerije na nekoliko lokacija u gradu uhapšeno je šest osoba osumnjičenih za učešće u kriminalnim radnjama grupa čije su vođe bile Veljko Belivuk i Marko Miljković. Jedan od njih je bio i rukometaš Vojislav Đ, koji je uhapšen u dvorani za trening, a on je nastupao za mlađe kategorije kluba.

Ovaj rukometaš je pre samo godinu dana postao punoletan, a direktor RK Partizan rekao je da je on u dvorani u trenutku hapšenja bio isključivo iz sportskih razloga, preneo je „Telegraf“.

PROČITAJTE JOŠ

Pripadnici Žandarmerije i UKP su ga oborili na parket i stavili mu lisice. Đorđević se, po nezvaničnim informacijama, na tribini nalazi od 12 godine i bio je redovan na mečevima Partizana.

Osumnjičenom je određen pritvor od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Podsetimo, u koordiniranoj akciji policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal, Aleksa S. (21), Slobodan M. (40), Aleksa D. (24), Vojislav Đ. (19), Miloš S. L. (21) i Mijat S. (22) uhapšeni su na više lokacija u velikoj akciji, zbog sumnje da su članovi organizovane kriminalne grupe koju predvode Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković poznatiji pod nadimcima „Mesar“ i „Zver“.

Osim rukometaša koji je uhapšen u dvorani, ostali su uhapšeni u stanovima.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare