Ljiljana Radulović Dimitrov
Foto: Screenshot RTS

Četvoro takmičara je u poslednjoj emitovanoj emisiji potera osvojilo 940.000 dinara, a među njima je najblistaviji nastup imala profesorka u penziji Ljiljana Radulović Dimitrov (67).

PROČITAJTE JOŠ

Ova Novosađanka je za 60 sekundi stigla do svote od 70.000 dinara, a onda je prihvatila ponudu tragačice Milice Jokanović i uzela veću sumu koja je iznosila čak – 700.000 dinara.

Nikada nijedna dama u našoj zemlji nije uspela da osvoji ovu svotu novca, a profesorka u penziji je impresionirala sve smirenošću i znanjem.

Nakon što je osvojila 700.000 dinara Ljiljana je čula gromoglasan aplauz divljenja svih u studiju.

„Ljiljana, vi jeste super žena“, poručila je tragačica.

Ubrzo je usledila i čestitka voditelja Jovana Memedovića.

„Svaka vam čast. Ovo se stvarno retko dešava“, poručio je voditelj.

Uz nju su u finale prošli i Milorad, Miroslav i Miloš, a na kraju su uspeli da „odbrane“ novac od tragača u poslednjoj igri.

Ljiljana je u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom sadu predavala predmet „Ustav i pravo građana“, a sa oduševljenjem je pričala o svojim đacima. Među njima je bilo i najboljih srpskih sportista.

„Imala sam dosta poznatih đaka. Našeg sportistu Sergeja Milinkovića-Savića, njega stvarno moram da pohvalim. Retko je bio na nastavi, ali kada se dogovorimo, uvek je dolazio i ispoštovao me. Tu su još i Dušan Mandić, zlatni vaterpolista, Andrija Gerić, odbojkaš. Bila sam profesorka matematičkim odeljenjima, to radite i uživate, ti učenici su odlazili na Kembridž i Oksford“, rekla je Ljiljana.

BONUS VIDEO Klečanje pred utakmicu Irska – Srbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar