Julija Pajić
Foto: Screenshot Instagram julija_mma_pajic / Youtube Black and Green

Julija Pajić, borkinja koja nastupa pod zastavom Crne Gore, doživela je debakl u prvom izlasku na veliku scenu.

Upisala je tri pobede na startu karijere, na egzibiciji čak pobedila i muškarca, ali je u Atlantik Sitiju Larisa Pačeko iz Brazila bila prejaka.

PROČITAJTE JOŠ

Meč je održan u okviru PFL (Profesionalna liga boraca), a Pačeko je odmah na startu u uvodnim sekundama meča precizno pogodila crnogorsku borkinju.

Uzdrmala je, a meč završila za 51 sekundu brutalnim udarcima, čak je uspela i da joj polomi nos.

Na kraju je sudija prekinuo meč i sprečio ozbiljnije batine.

Nakon susreta se oglasila i Pajićeva.

„Dobro sam. Ljudi mogu da vam polome nos, ali nikad ne dozvolite da vam sklone osmeh. Bila sam samopouzdana kada sam kročila u oktagon. Osećala sam se veoma dobro, dok me nije udarila levom rukom. Ne znam kako sam napravila tako užasnu grešku da priđem direktno. Stvarno sam želela da pokažem mom timu da imamo dobar plan i ali sam uradila uradila suprotno i ne postoji milost za ovakvu vrstu grešaka. Ostaću uzdignute glave, zapamtiću grešku i raditi još upornije da se više ne ponovi. Izgubila sam borbu, ali ne i nadu. To je daleko od dovoljnog, moj um je jači od kostiju“, napisala je Crnogorka uz fotografiju iz bolničkog kreveta.

Brazilka je prošlogodišnja vicešampionka lige i opravdala je ulogu favorita u takmičenju, čija je glavna nagrada milion dolara.

Svi borci, po 10 njih, rade po dva meča, najbolja četiri idu u polufinale. Ovim porazom je Pajićeva znatno sebi umanjila šanse da se nađe u polufinalu jer će joj u narednom meču biti neophodna pobeda, ali i ekspresan nokaut kako bi ostala u igri.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare