Policajac
Policajac; Foto: Screenshot Twitter Igor Jurić

Nakon skandaloznog javnog nastupa bivšeg šefa odseka za krvne delikte Žarka Popovića, koji je u emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom okrivio Igora Jurića za smrt sopstvenog deteta, on je ponovo dobio priliku da iznese isti stav, i to u društvu osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića. Zbog toga je reagovao i srpski MMA borac Aleksandar Ilić.

Javnost je ostala zatečena izjavom Popovića koji je na TV Pink okrivio Jurića za smrt njegove ćerke Tijane.

„On je čovek kome je ćerka ubijena. A nije sebe pitao zašto ćerka od 15 godina u 23 sata uveče, u šortsu izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole“, rekao je nekadašnji šef odseka za krvne delikte.

PROČITAJTE JOŠ

Samo nekoliko dana kasnije on je ponovo dobio priliku da iznese slične izjave.

„On je otac devojčice koja je ubijena sa 15 godina na magistralnom putu u gluvo doba noći. Gde je tu njegova odgovornost da pusti maloletnu devojčicu u to doba… Kristijane, zamisli ti pustiš svoju ćerku da šeta ispod Plavog mosta…“, rekao je Popović obrativši se osuđivanom kriminalcu Kristijanu Goluboviću, koji je bio jedan od gostiju u emisiji na Hepi televiziji.

Da su režimski mediji otišli predaleko sa davanjem prostora onima koji to koriste za širenje nedopustivih izjava potvrdio je i Jurić, koji je ovaj isečak iz emisije objavio na svom Instagram profilu.

U objavi je Jurić poručio.

„Posle jedne uvrede na račun ubijene devojčice, mediji sa nacionalnom frekvencijom kao da se utrkuju ko će dati priliku ovom nesrećnom čoveku da nastavi vređati nedužno stradalo dete, njenu sestru i nas roditelje“, napisao je Jurić i dodao:

„Koliko možeš biti loš i zao čovek da sudiš o tome kako smo brinuli o Tijani, kako je bila obučena, da li smo je puštali ‘ispod Plavog mosta’? Pitam vas medije, voditelje, urednike, autore, zašto ne prekinete razgovore kada se vređaju mrtva deca? I da je dete bilo ‘ispod Plavog mosta’ kao što nije, da je nosilo kratke pantalone, i da je šetala u ‘gluvo doba noći’ na magistrali te kobne večeri kao što nije, da li je to opravdanje za monstruozno ubistvo?“, napisao je između ostalog Jurić.

Reagovao je na ovo i Aleksandar Ilić, srpski MMA borac, koji je imao šta da poručio gostima u emisiji.

„Brate on je toliko mali naspram tebe!

Ovakvi ljudi ne znaju ni da komuniciraju, ni da rade posao u službi građana ovaj je samo znao da stavlja kesu na glavu ljudima kad ih ispituje, klasičan kompleksaš…

Kaubojac i indijanac sede i razmenjuju miđljenja, ovaj što robija 30 godina već i valja heroin u crkvi i namešta rođenu majku i ovaj sto ima problem što više nema moć i značku u svojim rukama kao ranije.

Dva lika koji žele da budu neko“, napisao je Ilić.

BONUS VIDEO Vaso Bakočević izdvojio svoje tri najjače izjave

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare