Foto: EPA/TANNEN MAURY

Nju Ingland Pejtriotsi neće pokušati da u svoje redove dovedu kvoterbeka San Francisko Fortinajnersa Džimija Garopola.

Prema informacijama do kojih je došao novinar ESPN-a Džordan Šulc, Garopolo, inače nekadašnji učenik i viđeni naslednik Toma Brejdija na mestu organizatora igre tima iz Bostona, neće ponovo obući dres tima iz Masačusetsa.

PROČITAJTE JOŠ...

Garopolo je za Nju Ingland igrao od sezone 2014, kada su ga kao 62. pika Petsi izabrali u drugoj rundi drafta, a pažnju je privukao odličnim partijama protiv Arizona Kardinalsa i Majami Dolfinsa početkom 2016, kada je Brejdi služio kaznu od četiri utakmice zbog afere „Deflategate“ i izduvanih lopti sa meča protiv Indijanapolis Koltsa. Iako je bio povređen protiv Majamija, ostavio je odličan utisak pa je usledio potpis sa San Francisko Fortinajnersima po završetku sezone, u zamenu za pika druge runde krajem oktobra 2017. godine.

„Petsi ne pokušavaju da dovedu Džimija Garopola. Nema prostora u seleri kepu, Kem Njuton se vraća. Uz to, i draft je pun talenata. Nema ujedinjenja u bliskoj budućnosti“, napisao je Šulc na Tviteru.

Garopolo će ove godine biti starter u ekipi San Franciska, ali bi to ujedno mogla da bude i njegova poslednja sezona, s obzirom na to da Fortinajnersi nisu zadovoljni i da su sve glasnije priče da bi već naredne godine neki drugi igrač trebalo da zauzme njegovo mesto.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar