Okupile se zlatne odbojkašice: „Naši osmesi dovoljno govore“

Ostalo 03. jun. 202009:50 > 10:01
Podeli:
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak i dvostruki uzastopni šampion Evrope, počela je sa treninzima u ponedeljak, 1. juna.

Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, na treninge je pozvao ukupno 40 igračica. U Beogradu će trenirati 16 igračica, a u Ubu 24 igračice.

PROČITAJTE JOŠ

Predstavnici medija prisustvovali su danas treningu u dvorani USC Voždovac na Banjici, gde pod rukovodstvom Aleksandra Vladisavljeva, drugog trenera seniorki, trenira 14 igračica.

Očekuje se dolazak Bojane Drče i Bojane Milenković.

„Odmora nam uvek manjka, a sada ga je bilo i previše. S nestrpljenjem smo iščekivale ovo. Verujem da je ovaj početak fenomenalna stvar koja može svima da nam koristi“, rekla je Maja Ognjenović.

U dvorani Ub u Ubu, treninge vode Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije i Branko Kovačević i Milan Gršić, drugi treneri, a spisak igračica je povećan.

Naknadni poziv je dobila Aleksandra Uzelac, odbojkašica Bagljaša 023 iz Zrenjanina.

„Olimpijske igre će biti glavno takmičenje za koje ćemo se spremati i verujemo da će naša forma tada biti na vrhuncu“, istakla je Ognjenovićeva.

Seniorke će do 15. juna u Beogradu trenirati jednom dnevno, a u Ubu dva puta dnevno.

„Stvarno sam srećna što smo na okupu uprkos tome što nema takmičenja. Svima nam je prijatno da radimo u poznatom okruženju i sjajnoj atmosferi“, navela je Tijana Bošković.

Reprezentativke će i u Beogradu i u Ubu biti slobodne subotom i nedeljom.

„Nedostajalo nam je sve ovo jer smo bez planova ostale bez treninga. Naši osmesi dovoljno govore o tome“, kazala je Milena Rašić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar