Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Vaterpolo klubovi Novi Beograd i Crvena zvezda bi u narednim danima trebalo da dožive velike promene kada je u pitanju stručni kadar.

Prema informacijama do kojih je došla Nova.rs, i Novi Beograd i crveno-beli će u naredne izazove ući sa novim trenerima.

Zvezda je trenutno četvrta u Superligi Srbije, ima skor od šest pobeda i tri poraza, dok je u Ligi šampiona na deobi sedmog mesta sa rumunskom Steauom nakon samo jedne pobede na šest utakmica.

PROČITAJTE JOŠ...

Stoga i ne iznenađuje to što se Aleksandar Filipović nalazi na izlaznim vratima, a umesto njega na klupu tima sa bazena 25. maj bi trebalo da sedne nekadašnji reprezentativac Crne Gore, Mirko Vičević, nekadašnji selektor mlađih kategorija ove zemlje.

Sa druge strane, Novi Beograd je u sezonu ušao kao jedan od kandidata za sve moguće trofeje, ali je loš početak u Ligi šampiona pokazao da stvari neće ići tokom kakvim su priželjkivali, pošto imaju tek tri pobede, uz remi i dva poraza, nakon šest mečeva, dok je najteži udarac u dosadašnjem toku sezone došao u finalu Kupa Srbije, kada je Radnički iz Kragujevca bio bolji sa 11:9.

Sve to dovelo je budućnost Vladimira Vujasinovića na klupi ovog kluba u pitanje, a poznato je i koja dva stručnjaka su najveće želje prvog čoveka Novog Beograda, Aleksandra Šapića. U pitanju su selektor reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković, i legendarni mađarski vaterpolista koji je nekada nastupao i za Bečej u trenutku kada se ovaj klub popeo na krov Evrope, Balaž Vince.

BONUS VIDEO Kolo ispred hotela gde se nalazi Novak Đoković 9. januar

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram