Foto: Promo/Top Eleven

Od 2013. godine ekskluzivni ugovor kao zaštitno lice Top Eleven je Žoze Murinjo

Igra Top Eleven lansirana je 2010. godine samo na Fejsbuku, a 2011. godine i na drugim platformama. Kao jedna od prvih igara na Fejsbuku, mečevi su u igri imali samo tekstualni prenos, da bi 2015. godine kao nastavak koji su očekivali svi ljubitelji fudbal menadžer žanra dodati 2D mečevi.

PROČITAJTE JOŠ:

U trenutku kada je igra imala skoro 10 miliona mesečno aktivnih korisnika, kao zaštitno lice promovisala je Žozea Murinja koji je izjavio da nijedna igra do sada nije uspela da prenese dobar osećaj vođenja kluba kao što to čini Top Eleven.

Nordeus je konstantno radio na sledećim izmenama u igri i ove godine su ušli u novu eru kada su dodali 3D format i pokazali da će još dugo biti glavna zabava za ljubitelje fudbala širom sveta.

Igrači sada po prvi put mogu u 3D da vide svoje fudbalere na terenu i podele isečke mečeva na društvenim mrežama, pokažu golove ili odigrane akcije u skladu sa njihovom taktikom.

Nordeus prati Top Eleven zajednicu što je jedan od glavnih razloga zašto Top Eleven i traje dvanaest godina, a uz novi feature verujemo da će nastaviti da traje i narednih dvanaest.

BONUS VIDEO Trabzon šampion Turske; Trabzon – Antalija 2:2

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar