Foto: Printscreen Youtube

Frensis Nganu nokautirao je Stipea Miočića, američko-hrvatskog MMA borca i postao je prvak sveta u teškoj kategoriji zastrašujućom serijom udaraca u drugoj rundi.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvojica su odmerili snage na UFC 260, a Nganu, kamerunsko-francuski borac je od starta potvrdio zašto su ga smatrali jednim od najžešćih izazivača u ovoj kategoriji.

Vrlo rano je počeo da pritiska Miočića lou kikovima i brzim direktima. Miočić je uglavnom bio „na petama“, ali mu ni to nije pomoglo da ubrzo dobije prvi desni kroše u predelu glave.

Nganu je napravio varku levom rukom, skrenuo pažnju Miočiću, a onda ga pukao desnom brzinom munje.

Frensis je bio strpljiv i odsecao je odstupnicu Miočiću, dok je Stipe probao da ga obori videvši da će teško na nogama da izađe na kraj sa njim.

Taktika se ubrzo izjalovila jer je Nganu uhvatio rivala s leđa i počeo da ga udara na parteru. Istovremeno je pokazao i da je unapredio svoju odbranu.

Usledio je i jedan dobar udarac nogom i već tada se videlo da će Miočić teško moći da se izvuče bez nekog žestokog otpora, iako je još u toku bila prva runda.

Nganu nije čekao dalje od druge, samo 52 sekunde su prošle u trenutku kada je Frensis dokrajčio rivala munjevitom serijom udaraca kojom je „uspavao“ Miočića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar