Foto: Scott Taetsch / Getty images / Profimedia

Delvin Kuk, jedna od najvećih zvezda NFL lige, nalazi se pod istragom za nasilje u porodici nakon što su isplivale fotografije njegove pretučene devojke.

Kuk, trkač ekipe Minesota Vajkings, osumnjičen je da je tokom 2020. godine oteo i pretukao svoju tadašnju devojku, inače poručnika prve klase vojske Sjedinjenih Američkih Država, Grejslin Trimbl.

PROČITAJTE JOŠ...

„Imala sam potres mozga, ostali su mi ožiljci po licu, zbog njega sam prošla kroz pakao“, navedeno je u optužnici u koju je uvid imao portal Star tribjun.

Sa druge strane, Kukov advokat Dejvid Valentini je istaao da je Tribmlova „provalila u njegovu kuću, gde je napadala Kuka i dvoje gostiju, a potom pokušala da iznudi milione dolara“, rekao je Valentini u pokušaju opravdanja njegovog klijenta.

Ipak, ubrzo su objavljenje i fotografije na kojoj se vide brojne povrede na licu Trimblove, uz Kukovo pravdanje:

„Znam da ne mogu da vratim ono što sam uradio ali da znaš da te mnogo volim, iako misliš da nikada nisam. Šta god da ti je potrebno, tu sam. Ako želiš da ideš u policiju, razumeću, i snosiću odgovornost za svoje postupke“, napisao je Kuk, nakon čega je njegova tadašnja devojka odgovorila da joj je „lice toliko unakaženo da verovatno neće ići kod porodice za Dan zahvalnosti“.

„I žao mi je zbog toga, ali situacija je izmakla kontroli od samog početka. Da li možeš da mi se vratiš?“, upitao je pogom Kuk, nakon čega je usledila fotografija povređene Timlbove.

Kuk je još uvek aktivan, ali je pitanje da li će ostati još dugo, s obzirom na to da NFL krajnje rigorozno vrši istrage kada je u pitanju nasilje u porodici.

BONUS VIDEO Maljković: Novak je nacionalno blago, ne može Srbiji da kaže „ne“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar