Sven Augusti
Sven Augusti; Foto: Screenshot Instagram sven.augusti's profile picture sven.augusti

Sven Augusti, hrvatski vaterpolista, napravio je nezapamćeni skandal u Rimu u utorak. Naime, ovaj 22-godišnji mladić je odlučio je da se prošeta potpuno obnažen ulicama italijanske prestonice, a i dalje je enigma šta mu se zapravo desilo.

PROČITAJTE JOŠ

Ovog leta je kapicu Primorja zamenio opremom Lacija, a kako se navodi on je šetao ulicom (Via del Foro Italico) u severnom delu Rima koja vodi do sportskog kompleksa gde je Olimpijski stadion.

Izbegavali su ga motociklisti i automobilisti, ali je jedan automobil doživeo nesreću, te su vozač i suvozač stari 22 i 23 godine bili povređeni i hospitalizovani.

Nedugo zatim su stigli karabinjeri, a navodno je i njih napao pre nego što je konačno priveden.

Dan kasnije je Lacio objavio da je Augusti trenutno u bolnici.

„Naš igrač Sven Augusti trenutno je hospitaliziran u zdravstvenoj ustanovi radi pregleda. Nakon prvih nalaza, utvrđeno je da je naš igrač negativan na alkohol i drogu. Napominjemo da je Sven nakon dolaska letos u Italiju, uvek imao stav uzornog sportaša i isticao se ponašanjem i predanošću poslu. Uvek otvoren za razgovor, s iskazanom željom za učenjem i usavršavanjem. U očekivanju daljnjih informacija, Lacio poziva na poštovanje privatnosti sportiste, te da se ne podleže plasiranju neproverenih i potencijalno klevetničkih informacija“, stoji u saopštenju Lacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sven Augusti Santini (@sven.augusti)

BONUS VIDEO Suze Dejana Savića na aerodromu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare