Foto: EPA-EFE/RICK MUSACCHIO

Alšon Džefri, doskorašnji hvatač Filadelfija Iglsa, otpušten je od strane ovog tima, potvrdila je ekipa iz "grada bratske ljubavi".

PROČITAJTE JOŠ...

Bilo je jasno da se Iglsima sprema velika promena ove sezone, ekipu su napustili trener Dag Pederson, kvoterbek Karson Venc, hvatač Dešon Džekson, defanzivac Džejlen Mils, a ono što je najavljivano poslednjih dana ostvareno je u prvom danu nove ligaške godine otkazom za Džefrija.

Sjajni vajd risiver je u Iglse stigao iz Čikaga kao slobodan agent pred početak sezone 2017, i bio je jedan od najvažnijih šrafova u napadu koji su predvodili Karson Venc i Nik Fols na putu ka Superboulu, a meč protiv Nju Ingland Pejtriotsa završio je sa uhvaćenim tačdaunom.

Ukupno, u „ponoćno-zelenom“ dresu Filadelfije Džefri je za Iglse odigrao 46 utakmica za četiri sezone, i za to vreme imao 20 uhvaćenih pasova za tačdaun u regularnom delu sezone, uz još tri u doigravanju. U poslednje dve sezone igrao je samo na

Pored njega, klub je napustio i defanzivni linijaš Malik Džekson, a u narednim danima bi putem trejda u drugu ekipu trebalo da ode i tajt end Zek Erc.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar