Aleksandar Kolarov, Marko Jarić i Viktor Troicki

Pojedini dolaze iz sveta fudbala, drugi iz odbojke, treći iz vaterpola ili košarke, ali ih sve vezuje jedna osobina - svi vole lepe žene i povremeno su zbog njih dovodili i svoje brakove u opasnost.

Ko god se našao u ženskom društvu, bar nekad je mogao da čuje kako vaterpolisti zauzimaju posebna mesta kao naočiti momci, ali u svetu sporta na šarmu dodaju i status, klub, koji u nekom miksu sa fizičkim izgledom daju nekome ocenu zavodnika.

PROČITAJTE JOŠ

Takvih je među srpskim sportistima bilo više i mi ćemo podsetiti na neke od njih, od kojih su pojedini i dalje aktivni, a neki su okačili svoje sportske rekvizite o klin.

Marko Jarić je u Srbiji poznat kao nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, ali i kao momak koji je tokom bogate košarkaške karijere igrao za Peristeri, Fortitudo, Virtus, Los Anđeles Kliperse, Minesotu, Real Madrid i Montepaski.

Četrdesetdvogodišnji bek je ipak u svetu možda poznatiji po braku sa jednom od najlepših žena na svetu Adrijanom Limom. Brazilskoj manekenki koja je svojevremeno tvrdila da će ostati nevina do braka, Jarić se obavezao na vernost 2008. godine, a godinu kasnije ju je i venčao.

Njihov brak je trajao do 2014. godine kada su se rastali, odnosno 2016. kada su se formalno razveli. Spekulisalo se da je razlog za rastanak Markovo neverstvo.

Od tada, Jarić je ostao „slab“ na manekenke pa su ga mediji povezivali sa Sanjom Brnović, tu je bila i starleta Sanja Brnović i Boni Mjuler. Iz braka sa Limom, Jarić ima dve ćerke.

Vujadin Savić je već skoro deceniju sa glumicom Mirkom Vasiljević koja se proslavila ulogom u filmu „Mi nismo anđeli 2“ polovinom prve decenije ovog veka.

Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Mirka je ispričala da ju je Vujadin smuvao rekavši da je celu srednju školu čekao da joj kaže koliko mu se dopada. Prvi poljubac je „pao“ pored kontejnera, ali je vanbračna zajednica preživela više nedaća.

Njih dvoje se poznaju od detinjstva, spaja ih i sklonost ka Crvenoj zvezdi i razvijali su vezu baš u vreme kad je Savić prelazio iz Zvezde u francuski Bordo, pa je Mirka ispričala kako im je veza još tada bila na iskušenju zbog razdvojenosti.

Ispalo je drugačije, ali je Vujadin tokom godina pokazivao povremeno i sklonost ka „šaranju“. Mirka mu je jednom prešla preko neverstva, pa su sa troje dece ipak ostali u skladnoj zajednici.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

 

Čast tenisera među sportskim zavodnicima brani i Viktor Troicki, koji je pre nekoliko dana postavljen za selektora Dejvis kup tima Srbije.

Tridesetčetvorogodišnji Troicki je tokom ranijih igračkih bio pravi zavodnik koji je bio u vezi sa Sofijom Milošević, današnjom izabranicom igrača Real Madrida Luke Jovića.

Ta ljubav od pre desetak godina se brzo prekinula, ali je Viktor posle toga bio i sa lepom manekenkom Sunčicom Travicom, ali i sa voditeljkom Oljom Crnogorac.

Pre sadašnje supruge Aleksandre Troicki, Viktor je bio i sa Jelenom Andrejević (nekada Kikić), a svima njima je zajedničko da su prave lepotice.

Uz Troickog, Savića i Jarića, ne treba zaboraviti ni neke od vaterpolista poput Nikole Rađena i Danila Ikodinovića.

Obojica su osvojila i oženila pevačice i oba braka su završila na isti način – razvodom. Ikodinović je bio sa pop pevačicom Natašom Bekvalac, a Rađen sa Anom Kokić.

Foto: Srđan Stevanović / Starsportphoto

Za Anu i Nikolu je važilo da su jedan od najatraktivnijih poznatih parova u Srbiji, ali je posle nekog vremena bilo glasina da je Rađen bio neveran.

Kokićeva mu je oprostila kokainsku aferu zbog koje je Nikola bio suspendovan, ali su se posle deset godina rastali 2019.

Iz braka imaju dve ćerke Ninu i Teu, a sporazumno su prihvatili da starateljstvo nad njima pripadne Ani. Što se tiče Ikodinovića i Bekvalčeve, njih dvoje su se razveli 2011. godine, a tada se pisalo da je „Dača“ varao Natašu sa stomatološkom sestrom Milicom Dražin.

Foto: Pedja Milosavljević / Starsportphoto

Kasnije je uplovio u vezu sa odbojkašicom Majom Ognjenović, koja je bila sa košarkašem Milošem Teodosićem. Ognjenović i Ikodinović su se i venčali.

Među fudbalerima zavodnicima je svakako i kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov koji je više od decenije u braku sa suprugom Vesnom.

Aleksandar je takođe srcelomac još od perioda dok je bio u Čukaričkom i OFK Beogradu, kasnije Laciju, Mančester sitiju, Romi i sada Interu.

Njemu je Vesna Kolaov oprostila neveru sa Kristinom Mijačević, manekenkom kojoj je fudbaler napravio dete pre pet godina, a kasnije su mediji izveštavali i o njegovoj vezi sa Italijankom Kristinom Bučino, što su oboje demantovali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Iz reda odbojkaša, uz nezaobilaznog Ivana Miljkovića, poznati zavodnik je i Aleksandar „Bata“ Atanasijević. Kada pauzira od igranja na poziciji korektora, Atanasijević se bavi posvećuje lepim ženama i poznato je da je bio u vezi sa jednom od najlepših domaćin pevačica Sarom Jovanović (Sara Jo).

 

Njega su Italijani povezivali i sa tamošnjom političarkom Marijom Elenom Boski pre nekoliko godina, a Atanasijević je u vezi sa atrativnom Bugarkom Jelicom Vasilevom, sa kojom je proveo i proletošnji karantin usled pandemije korona virusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare