Blonde Bomber
Foto:Screenshot/Instagram/ebanie_bridges

Australijska bokserska Ebani Bridžis (35) shvatila je kako da privuče pažnju javnosti. Uvek je imala zapaljive izjave, a onda je odlučila da se pred meč sa Šenon Kortni pojavio u čipkastom donjem vešu.

Samo dan kasnije je dobila batine od rivalke, izgubila meč i pokazala brojne modrice po telu.

PROČITAJTE JOŠ

Levo oko joj je bilo potpuno natečeno i modro, pa nije mogla da gleda na njega u poslednje tri runde.

„Nisam pobedila, ali borila sam se svim srcem. Nisam mogla da vidim u poslednje tri runde, ali sebi ne zameram baš ništa. Čestitam Šeni. Za tango je potrebno dvoje i zaista se nadam da smo učinili ono što sam rekla i pokazali da se i lepe devojke žestoko bore. Nadam se da je svima bilo zabavno. Veliko hvala svim mojim obožavaocima i svima koji su se uključili. Volim vas sve“, napisala je Bridžis nakon meča.

Ipak, nije bila previše tužna zbog poraza jer su sva svetla pozornice ionako bila na njoj.

Objasnila je kako je tako htela da napravi reklamu ženskom boksu, a u tome je i te kako uspela.

Sada svoju popularnost koristi kako bi dodatno prihovodala, a na Tviteru često pratiocima iznosi detalje iz privatnog života. Mnogi se i dalje sećaju kada je šokirala javnost otkrivši kako je zarađivala u toku pandemije koronavirusa.

„Navijači iz Ujedinjenog Kraljevstva su najbolji. Profesionalna sam bokserka i upravo sam prodala jednom navijaču iz ove zemlje prljave čarape za 500 funti. Kome treba ‘OnlyFans’ kad imaš prljave čarape. Ono što je najgore, traže me smrdljive čarape više nego gaćice. To je je**no čudno. Razočarana sam što me nisu tražili da im se potpišem“, objasnila je tada.

U jednom momentu je promoter Edi Hirn dobio pitanje od njene koleginice šta treba da uradi da bi došla do prilike da se bori za svetsku titulu. Odgovorila joj je Ebani.

„Veštačke grudi pomažu, trebala bi da uložiš. Pomaže i uzbudljiv stil borbe, harizma i ličnost. Sport je i zabava, a žaljenje te neće nigde odvesti. Moj ti je savet da pogneš glavu i da se potrudiš još jače.“

Da sve bude još luđe Ebani je zapravo profesorka matematike i omiljena je među učenicima koji je pitaju kada će ponovo u ring.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar