Melissa Mikec, Adrijana Lima, Valeriane Vukosavljevic
Foto:Instagram/melissa_mikec/EPA-EFE/DJ JOHNSON/EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Pored sjajnih uspeha na sportskim terenima, sportisti iz Srbije su poznati i po izuzetnim zavodničkim sposobnostima, a na njihov šarm pale su brojne lepotice širom sveta.

PROČITAJTE JOŠ...

U jeku Olimpijskih igara, u prvi plan su „iskočile“ i tri „srpske snajke“ – supruga Damira Mikeca Melisa, Milenka Sebića Alina, kao i reprezentativka Francuske u košarci i lepša polovina košarkaša Filipa Vukosavljevića, Valerijan.

Melisa Mikec

Nekadašnja olimpijka i reprezentativka El Salvadora u streljaštvu na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, Melisa Ivet Perez Karbalo je rođena 1987. godine u San Salvadoru, a svog supruga Damira je upoznala 2005. godine na takmičenju u Atlanti. Usledilo je dopisivanje preko i-mejla, potom odlazak našeg srebronog olimpijca put San Salvadora 2009. godine, da bi u julu 2011. i definitivno usledilo venčanje, i to jedno u Srbiji, a drugo u njenoj domovini.

Najveći uspeh u karijeri Melisa je zabeležila na Panameričkim igrama u meksičkoj Gvadalahari 2011. godine, kada je zauzela 7. mesto.

Alina Sebić

I Milenko Sebić je do bronzane medalje na Olimpijskim igrama stigao uz veliku podršku supruge Aline Sebić, rođene pod prezimenom Andrejevna, nekadašnje jumiorske reprezentativke Rusije u ovom sportu.

„Završila je fakultet koji je usko vezan za streljaštvo i ona je prošla rusku školu, koja je jedna od najboljih na svetu. Rusija je jedna od velesila streljačkih, sad i Kinezi. Ipak, i Kinezi rade po tom ruskom principu. Došla je ovde, krenuli smo da radimo zajedno. Spojili smo evropsku i rusku školu i napravili smo dobitnu kombinaciju“, otkrio je Sebić za Nova.rs. Ovaj par je na „ludi kamen“ stao 2014. godine, a oboje su na venčanju nosili trenerke.

Valerijan Vukosavljević

Ljubiteljima košarke bilo je veoma neobično kada su na leđima reprezentativke Francuske videli prezime Vukosavljević. Njega nosi Valerijan, nekadašnja košarkašica San Antonio Starsa u WNBA šampionatu. Nekada Adžaji, Valerijan je rođena 1994. godine u Bordou, a 27-godišnja košarkašica USK Praga bila je član reprezentacije koja je od Srbije poražena u finalu Evropskog prvenstva, da bi se revanširale u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Njen suprug je Filip Vukosavljević, košarkaš koji nosi nadimak „srpski Rodman“.

Par čeka svoje prvo dete.

Aleka Kamila

Supruga Predraga Stojakovića, nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i šampiona NBA lige sa Dalas Maveriksima, jedan je od najlepših grčkih modela. U braku se nalaze od 2007. godune, prethodno su tri godine bili u vezi, a imaju troje dece. Rođena je 1974. godine u Solunu.

Adrijana Lima

Nekadašnja supruga bivšeg plejmejkera reprezentacije Jugoslavije i NBA košarkaša Marka Jarića mogla bi bez problema da ponese naslov najpoznatije „srpske snajke“. Lima je jedan od najpopularnijih top-modela planete. Lima je rođena 1981. godine u brazilskom Salvadoru, a iz braka sa bivšim igračem Los Anđeles Klipersa, Minesota Timbervulvsa, Memfis Grizlisa i Real Madrida ima dve ćerke. Par se rastao 2014. godine, a zvanično razveo 2016, nakon sedam godina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar