eSport Foto:EPA-EFE/JOSE MENDEZ

Mid Season Invitational je takmičenje prvaka svih League of Legends regionalnih liga.

Prvi internacionalni LoL turnir za ovu godinu se bliži kraju. Predstavnik Evrope, G2 Esports je prošao u polufinale gde ga čeka južnokorejski tim T1 na turniru gde najbolje ekipe prolećnog dela sezone dobijaju poziv.

PROČITAJTE JOŠ:

Ukupno 11 ekipa je bilo raspoređeno u tri grupe, s tim što je u jednoj grupi bilo tri tima, pošto predstavnici CIS regiona ne nastupaju.

Proteklih nekoliko nedelja imali smo priliku da uživamo u veoma napetim mečevima i konačno smo dobili četiri najbolje ekipe. Pored T1 i Royal Never Give Up (RNG) koji su svoje mesto u nokaut fazi takmičenja obezbedili nešto ranije, G2 Esports i Evil Geniuses (EG) takođe su prošli dalje.

T1 je i dalje najveći favorit za osvajanje turnira, ali ne izgledaju više tako superiorno. I EG i G2 uspeli su da po jednom savladaju T1, kao i RNG koji je Rumble fazu završio kao prvi sa samo dva poraza. Naravno, kao i uvek do sada, najviše se očekuje od Kineza i Korejanaca koji su i dalje neprikosnoveni u ovoj igri.

MSI se održava u Busanu, Južnoj Koreji, a nastavlja se u petak 27. maja duelom kineske ekipe RNG i EG predstavnikom Severne Amerike, dok se u subotu sastaju T1 i G2 Esports.

BONUS VIDEO Ivana Vuleta – devojka koja je vratila nadu u srpsku atletiku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar