Foto: Obilić Esport

Poslednja dva meseca bila su prepuna FIFA22 akcija u VPG Balkan e-Ligi

Igrači Obilić Esports su postigli do sada najveći uspeh – peto mesto u regionalnoj ligi uz ekipe kao što su šampion ljubljanska Olimpija i drugoplasirana Sloboda iz Tuzle, ali i ekipe Dinama iz Zagreba, Željezničara, Veleža koje su završile sezonu iza esports sekcije nekadašnjeg osvajača Prvenstva Jugoslavije 1997/98.

PROČITAJTE JOŠ:

Kapiten Obilić Esports je izneo utiske posle sezone u VPG Balkan ligi.

“Bilo je lakih i teških utakmica na kojima sam mislio da ćemo izgubiti. Sledeće sezone očekujem još teže protivnike sa još jačim ekipama. Pokušaćemo da igramo sporije i smirenije, pošto smo do sada često žuriili, gubili loptu pogrešnim dodavanjima i tako primali golove”, izjavio je Stefan Ljujić.

Dodaje da je liga bila odlična i da je zadovoljan mečevima.

„Smatram da smo za razliku od ranijih turnira odbranu poboljšali za barem 30 odsto. Taktika za igranje nam je da budemo odlučniji u napadu, što bi značilo pojednostaviti i driblinge i dodavanja, jer smatram da smo mogli 50% golova više da damo, naročito protiv timova koji igraju sa petoricom u odbrani. Znali smo da su najbolji igrači iz regiona ovde i očekivali smo da će biti teško. Taktika je bila ista, pobediti sve sa kojima igramo“.

BONUS VIDEO: Mini Moris – gejming mašina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar