Najbolji srpski MMA borci postaju deo „Brave CF“

Ostalo 20. jun. 202110:47
Podeli:
Foto: MMA SAVEZ SRBIJE

"Veliko priznanje za nas, ali i obaveza da nastavimo sa kvalitetnim radom", kaže Luka Nikolić, predsednik MMA saveza Srbije.

Drugo kolo MMA Lige Srbije na programu je u nedelju u Staroj Pazovi.

MMA u Srbiji se za kratko vreme digao kao feniks iz pepela, a već posle spektakularnog prvog kola MMA lige Srbije stigao je pozitivan signal iz dalekog Bahreina.

Naime, svetski poznata organizacija Brave CF uputila je pismo našem savezu gde se jasno kaže: Najbolji borci iz MMA lige Srbije imaće prolaz u Brave CF!

Vest koja je odjeknula u MMA krugovima u našoj zemlji nesumnjivo je najveći mogući podstrek borcima da pokažu maksimum svojih mogućnosti već na drugom kolu koje je na programu u nedelju 20. juna u sportskoj hali Park u Staroj Pazovi.

„Vest iz Bahreina, gde je sedište Brave CF, obradovala je sve ljubitelje MMA u Srbiji. Prilika je to za naše takmičare da se nađu na najvećoj svetskoj sceni i sada je na njima da što više pokažu u MMA ligi Srbije i tako se plasiraju u Brave CF. Što se nas u savezu tiče, mogu da kažem da je ovo veliko priznanje, ali i obaveza da nastavimo sa kvalitetnim radom“, kaže Luka Nikolić, predsednik MMA saveza Srbije.

Inače, finale 2. kola MMA lige Srbije biće održano u nedelju od 20.30.

Komentari

Vaš komentar