Zlatibor, Divčibare, Vrnjačka Banja, Krupanj, Srebrno jezero neka su od mesta na kojim će klinci provesti deo svog letnjeg raspusta.

PROČITAJTE JOŠ

Sezona sportskih kampova već je počela, a Mozzart vodi oko pedesetoro dece kod legendi Dejana Stankovića, Željka Rebrače, Miloša Teodosića, Bate Atanasijevića i Nikole Rosića, Ratka Nikolića, kao i u kamp košarkaškog kluba Partizan.

Cilj ovakvih akcija je da što više vrednih mališana dobije priliku da pokaže veštine sa omiljenom loptom.

Selekciju za kampove Deki 5, Teo 4, Play Volley i Ratka Nikolića vršili su licencirani treneri u Mozzartovim besplatnim školama sporta, a posle Beograda, Niša, Aranđelovca, sportska groznica se proširuje i na Vojvodinu. U saradnji sa Fudbalskim savezom Novog Sada, Mozzart je dodelio mesta na kampu Deki 5 i za klince iz ovog grada i okoline. Kroz besplatne školice, oko 300 dece je prethodnih meseci treniralo fudbal, odbojku, košarku i rukomet. Mozzart je  omogućio devojčicama i dečacima iz raznih krajeva zemlje da rade sa vrhunskim stručnjacima, upoznaju reprezentativce Aleksandra Kataija, Stefana Jovića, Vladimira Cuparu, legende Željka Rebraču, Dragana Škrbića, Ratka Nikolića, Vesnu Čitaković Đurišić, selektore Dragana Stojkovića Piksija, Tonija Đeronu…

„Vrhunac ovog projekta je odlazak na najprestižnije kampove u sva četiri sporta. Deca koja su bila najposvećenija, dolazila na svaki trening, pokazala izrazit nivo fer-pleja i sportskog duha, dodatno su nagrađena. Sada želimo isto da omogućimo i deci iz drugih gradova u Srbiji i proširimo na druge sportove tako da se „Talenat nema cenu’ još glasnije čuje“, kaže  Borjan Popović, direktor Sektora korporativnih komunikacija u Mozzartu.

U junu održan je i Otvoreni dan košarke na terenima KK Partizan, a Mozzart je obezbedio deset mesta na kampu crno-belih u Krupnju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare