Foto: Promo

Odbojkašice i odbojkaši su u prethodnoj deceniji na smenu nizali najsjajnija odličja, a zlatne godine su tek pred njima!

Do vrha je teško doći, a još teže ostati na njemu, ali naši majstori na mreži žele da nastave niz medalja na najvećim takmičenjima. Podršku na šampionskom putu pružiće im i kompanija Mozzart, koja je uoči Olimpijskih igara postala sponzor Odbojkaškog saveza Srbije.

Evropskih šampiona neće biti u Tokiju, ali će naše zlatne devojke pokušati opet da napadnu finale najveće sportske smotre i ovoga puta se možda popnu i na najviši stepenik. Time bi objedinile svetsku, evropsku i olimpijsku krunu!

Dvostruke uzastopne evropske prvakinje potom očekuje Šampionat Starog kontinenta u Beogradu (od 18. avgust do 4. septembar), gde će probati da vežu het-trik trofeja, a i njihove kolege će braniti zlato na EP koje se od 1. do 19. septembra održava u četiri zemlje (Poljska, Češka, Estonija i Finska).

Na potpisivanju sponzorskog ugovora sa kompanijom Mozzart, predsednik OSS Zoran Gajić rekao je da su oni učinili sve da se maksimalno spreme za Olimpijadu te da su veoma zadovoljni novom saradnjom.

„Dobro znamo da je kompanija Mozzart vodeća u svojoj oblasti, kao što smo i mi u našoj, tako da smo se prepoznali. Ovo je početak divnog prijateljstva koje će pomoći i jednim i drugima, ali i podstaći dalji razvoj odbojke“, rekao je Gajić.

Generalni direktor Mozzarta Slobodan Prodanović rekao je da ova kompanija više od decenije podržavamo pojedince, klubove, saveze, sportske događaje, kampove, otvaramo košarkaške terene, igrališta…

“Naša kompanija se trudi da pruži pomoć neafirmisanim sportistima, timovima iz nižih liga, da promoviše sportski duh i zdrav način života među mladima, ali u velikoj meri pružamo podršku i samim šampionima. Odbojkaši i odbojkašice su sinonim za uspehe, a mi, kao jedna od domaćih kompanija koja je među liderima u oblasti društveno odgovornog poslovanja, želimo da im damo dodatni vetar u leđa i da pomognemo Odbojkaškom savezu Srbije da ostane na šampionskom putu. Verujem da će nam ovi momci i devojke doneti još mnogo radosti, a mi ćemo ih bodriti na predstojećim velikim takmičenjima”, istakao je Slobodan Prodanović, generalni direktor Mozzarta.

Ova kompanija je i sponzor Košarkaškog saveza Srbije, Fudbalskog kluba Crvena zvezda, košarkaškog kluba Partizan, sportskih kampova (Deki 5, Željko Rebrača), stipendira mlade nade, obnavlja sportske terene, pruža podršku sportistima sa invaliditetom, kroz akciju Novi dresovi za nove šampione do sada je opremila više od 6.000 sportista… I nastaviće da bude veliki navijač srpskog sporta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar