Tetovirani Valter Puljesi
Tetovirani Valter Puljesi; Foto: Twitter Screenshot caposa

Valter Puljezi jedan je od najneobičnijih MMA boraca na planeti. Oni koji ga prvi put vide ostanu u šoku zbog tetovaža koje mu pokrivaju gotovo čitavo telo, a ništa manje ih ne ostavi bez teksta u trenutku kada započne borbu. Njegova priča je potpuno drugačija.

PROČITAJTE JOŠ

Puljezi ima svoj zaštitni znak, a izgleda da se ukrajinski MMA borac Konstantin Liniku nije pripremio za ovo. Nije odradio domaći zadatak, pa je ostao u čudu kada je u bradu dobio „leteće koleno“ Italijana.

Puljezi voli da započne borbe zaletanjem na rivala i pokušajem da ga odmah udari kolenom, a kako mu je sada to prošlo borba je bila gotova za sedam sekundi. Oborio ga je na zemlju, a onda surovim udarcima dotukao. Sudija je ubrzo prekinuo borbu.

„Zlatni kavez“ je događaj koji je bio organizovan u Italiji, a publika je mogla da vidi „Krakena“ (Kraken je čuvena morska neman iz nordijske mitologije), kako je nadimak ovom borcu.

Slavio je na osam od 11 borbi, a i dalje niko sa sigurnošću ne zna da kaže koliko tetovaža ima ovaj borac.

Rođen je u siromašnoj porodici, a roditelji su, kao i on kasnije, imali probleme sa drogom. Zbog toga je često bio van kuće, a odrastanje na ulici ga je i uvelo u svet kriminala.

Počeo je da krade, da diluje drogu, pa je sa 15 godina prvi put uhapšen.

„Sve je počelo kada sam pušio travu sa prijateljima, a onda se pogoršalo. Počeo sam da pljačkam i kradem od drugih tinejdžera. Sa 15 godina sam bio uhapšen prvi put, zajedno sa jednim od najboljih prijatelja. Preminuo je prošle godine u Brazilu jer se predozirao. Proveo sam dve godine i tri meseca na rehabilitaciji. Ranije sam prouzrokovao mnogo problema, pa su me prebacivali iz jednog u drugi centar. Treći rehabilitacioni centar je bio pakao. Bilo je tamo i odraslih ljudi. Narkomani i kriminalci svake vrste. Nisam mogao da verujem nikome“, rekao je Italijan.

Bio je dve godine na rehabilitaciji, a u jednom intervju je otkrio da je drogu zamenio MMA. Sada je, kako je naveo, zavisnik od borbi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @walterpugliesi

BONUS VIDEO Triler u manili

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar