FOTO Fitnes boginja pregrmela dramu, zaveo je tetovirani div, deli vrele snimke

Ostalo 16. jul 202209:17 > 09:21
Podeli:
Mišel Levin
Mišel Levin; Foto: Screenshot Instagram michelle_lewin

Počela je karijeru kao model, a onda je shvatila da telo može potpuno da promeni radom u teretani.

Mišel Levin je jedna od najpoznatijih fitnes instruktorki i takmičarki na svetu. Prati je čak 15 miliona ljudi na društvenim mrežama, a ona iz dana u dan izbacuje provokativni sadržaj.

PROČITAJTE JOŠ

Povremeno odradi seriju vežbi kako bi pokazala svojim pratiocima kako održava telo u idealnom stanju, a nekoliko puta je objavila i vrele fotografije sa suprugom.

Možda ima 35 godina, ali niko ne bi rekao da je i dan starija od 25. Postala je lice naslovnica, od muzičkih albuma preko različitih časopisa, a tokom godina je postala i šampionka u fitnesu (IFBB).

Često odgovara pratiocima na mrežama, daje im savete, a prošla je put od lokalne klinike do šampionke u fitnesu neobično brzo.

Rođena je u Venecueli i prvo se okušala u modelingu, a drugarice su joj savetovale da se posveti bikiniju. Ubrzo je shvatila da se njeno telo brzo menja nakon rada u teretani i shvatila je da je to njen životni poziv. Nakon nekoliko meseci su njeni trbušnjaci bili izraženi, kao i snažne noge. Odjednom je postala zvezda fitnes industrije.

Od kada je završila sa modelingom nabacila je 10 kilograma mišićne mase.

Njen suprug Džimi je takođe poznato lice u svetu fitnesa, a u jednom trenutku je bio na ivici smrti. Bila je to prava drama kroz koju su zajedno prolazili

Naime, dijagnostifikovan mu je otkazivanje jetre u septembru 2020. godine i ubrzo se našao u bolnici. Izgubio je veliki broj kilograma, a ona je godinu dana kasnije pojasnila deo razgovora sa doktorima.

"Džimi je ušao u bolnicu u sedam ujutru. U pet popodne su mi rekli da ništa ne mogu da urade jer mu je zdravlje toliko ugroženo i da je najbolje da se pripremimo za najgore. Zamislite kako mi se svet raspao", rekla je Mišel.

BONUS VIDEO Bikini takmičenje

Komentari

Vaš komentar