Foto: Promo/Eros Maggi

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov klupski kolega, Meksikanac Raul Guzman, na stazi „Pol Rikar“ nadomak Marselja nastupaju na poslednjem trkačkom vikendu Lamborgini Super Trofeo takmičenja ove sezone.

Posle teškog incidenta na prethodnoj trci u Belgiji posle kojeg se, srećom, Milošev klupski kolega Guzman oporavio i u stanju je da nastupa na trkama koje slede, ekipa „Target rejsing“ učinila je veliki napor i srpsko-meksičkoj posadi je obezbeđen potpuno novi automobil „hurakan ST evo“ za veliko finale u kojem i dalje imaju šansu za osvajanje titule šampiona.

Prva trka na programu je u subotu od 16.15, a posada Pavlović/Guzman izborila je u kvalifikacijama treću startnu poziciju. Na drugoj trci u nedelju (start u 9.10), tandem „Target rejsinga“ startovaće sa sedme pozicije.

„Za subotnju trku kvalifikovao sam se kao treći, a moj kolega Raul kao sedmi za trku u nedelju i to samo zato što je imao problem sa servo sistemom na automobilu. Pred nama je jedan trkački vikend gde očekujemo da će naš tempo u trci biti dobar i, s obzirom na tu činjenicu, nadamo se dobrom rezultatu i, ako je moguće, plasmanima na podijum“, rekao je Pavlović i dodao:

„Bez obzira na sve navedeno, moram da napomenem da je ovo najčudniji trkački vikend na kojem sam dosad učestvovao, s obzirom na to da se nalazimo u zemlji koja je pod potpunom zabranom kretanja zbog borbe sa virusom Covid-19. Ali, ‘show must go on’. Ovde smo da se borimo na stazi i, kao i do sada, daćemo sve od sebe da sezonu završimo najbolje što možemo“, zaključio je srpski automobilista.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar