Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Rukometaš i pivotmen reprezentacije Srbije Mijajlo Marsenić kaže da će naš tim morati da bude oprezniji u revanšu sa Francuskom.

Srbija je u prvom meču kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2022. godine pobedila sa 27:24 i napravila neočekivanu senzaciju.

PROČITAJTE JOŠ:

Selektor Toni Đerona je lepo sklopio tim koji se slobodno oslanjao na igru pivota i „orlovi“ su slavili u Zrenjaninu u utorak. Revanš se igra u Kreteju.

„Očekuje nas teška utakmica u Francuskoj. Francuzi će biti dodatno motivisani da nam se revanširaju, ali to može biti i naša prednost. Pokušaće da brže završavaju svoje napade jer su videli da imaju problema sa našom odbranom. Mi ćemo se još bolje spremiti za utakmicu i nadam se da možemo da ponovimo rezultat iz prvog meča“, rekao je Marsenić za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Da podsetimo, Mijajlo je u prvom meču protiv Francuza bio kapiten nacionalnog tima po prvi put u karijeri, a to zvanje je opravdao sa šest golova.

Bio je najefikasniji uz Lazara Kukića koji je takođe dao Francuskoj šest golova. Revanš u Kreteju se igra u subotu od 19 časova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare