Majk Tajson
Majk Tajson Foto: EPA/EFE ETIENNE LAURENT

Majk Tajson, legendarni bokser, jedan je od najpoznatijih sportista svih vremena, a o njegovom privatnom životu se zna gotovo sve. Ipak, to ne znači da legendarni bokser ne uspeva da pronađe način da iznova prenerazi sve.

Još jednom je odlučio da govori o mnogim stvarima iz života, a najmlađi šampion teške kategorije u istoriji šokirao je iskrenošću.

PROČITAJTE JOŠ

„Znaš, jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile je to da mi je umrla majka. Ona se uvek brinula o meni kao da sam beba. Nema šanse da bih se ikada potukao i da bih ikada naučio da se borim za sebe da nije umrla“, rekao je Tajson u intervjuu za „ShayShayClub“.

Lorna Tajson, njegova majka, preminula je 1982. godine od raka, tri godine pre nego što je Majk postao profesionalni bokser.

Tajson je odrastao u Braunsvileu u Bruklinu, jednoj od najsurovijih četvrti u Njujorku. VIše puta je bio u zatvoru. Ostao je bez majke kada je imao 16 godina, a u prošlosti je znala da bude agresivna.

„Bila je draga, ali i pomalo agresivna. Nikada nije imala društveni život niti je previše radila. Nije se plašila da udari nekog. Jako puno je pila i imala puno momaka. Ponekad bi joj došao dečko, oni bi se napili, a ja bih im isekao džepove i ukrao novac“, poručio je jednom prilikom Tajson koji je, ipak, znao da bude i te kako emotivan kada govori o roditeljima.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar