Podeli
Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Andrea Lekić, srpska rukometašica, rekla je da se nada da će sve reprezentativke dobiti negativne testove na koronavirus i da će Srbija u Dansku otputovati u najjačem u punom sastavu.

“Privodimo polako pripreme kraju. Prošlo je onako kako smo očekivali, bilo je dosta naporno ali i kvalitetno. Ostaje još taj test… Nadam se da će rezultati biti negativni i da ćemo otiću u punom sastavu”, rekla je Lekić, prenosi Rukometni savez Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u utorak putuje u Dansku gde će se od 3. do 20. decembra igrati Evropsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ: Grožan u utorak izlazi iz bolnice, Fitipaldi prva zamena

Rukometašice Srbije prvu utakmicu igraju protiv Holandije u petak od 20.30.

Lekić je istakla da u trenutnoj situaciji niko ne može da da jasnu prognozu za ovo Evropsko prvenstvo.

“Mislim da imamo jako lepe šanse za dobar rezultat, sve zavisi kako otvorimo grupu i pre svega da li ćemo, a nadam se da ćemo biti zdrave”, rekla je Lekić.

Pored Srbije i Holandije u Grupi C, koja će se igrati u Koldingu, još su i Mađarska i Hrvatska. Plasman u narednu fazu ostvariće tri najbolje plasirane ekipe.

“Radujem se što smo u mogućnosti da igramo ovakve utakmice. S druge strane, treba to izdržati. Vrlo je specifična situacija, neće nam biti dozvoljeno mnogo toga na šta smo navikli, neće biti publike… Reprezentacija koja se najbolje bude snašla u celom sistemu koji nas očekuje tamo, ostvariće najbolji rezultat”, zaključila je Lekić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar